• Gratis verzending vanaf € 100, gratis ophalen in Grote-Brogel altijd mogelijk
  • Alles wordt handgemaakt met ♥
  • Alles is mogelijk (of toch bijna)

Over ons

Aangenaam! Wij zijn Nele en Ruben. Wij zijn een jong, dynamisch duo met een passie voor ondernemen.
Trotse inwoners van Grote-Brogel (Peer), nog trotsere ouders van Lyana en Dylano, en even trotse hondenouders van ons Italiaans windhondje Vito.

 

Bij Gift-It vind je unieke gepersonaliseerde geschenken en decoratie. Met onze eigen laser machine creëren we prachtige ontwerpen van hout, leisteen en plexiglas. En het beste van alles is dat bijna alles mogelijk is, zelfs als het niet op de webshop staat.

 

Onze focus ligt op maatwerk. Elk geschenk verdient een persoonlijk tintje, en daarom bieden we de mogelijkheid om elk item volledig naar jouw wensen aan te passen. Voeg namen, boodschappen of zelfs foto’s toe om het cadeau extra speciaal te maken.

 

Wij zorgen ervoor dat elk stuk uniek is en nergens anders te vinden is. Of je nu een verjaardag viert, een bruiloft plant of gewoon iemand wilt verrassen, wij hebben het perfecte geschenk.

 

Blader door onze gebruiksvriendelijke website en ontdek een breed scala aan prachtige gepersonaliseerde geschenken. En als je iets specifieks in gedachten hebt dat niet op de webshop staat, neem dan gerust contact met ons op. We denken graag met je mee.

 

Maak van elk moment een onvergetelijke herinnering met een uniek geschenk van Gift-It. Ontdek vandaag nog ons aanbod en geef iets bijzonders!